Jeta Osh Qef
Home

Gëzuar Fiter Bajramin!
Shkruar nga: A Shehaj | Publikuar më: 15/06/2018 7:49

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Ditën e sotme të gjithë besimtarët muslimanë festojnë Fiter Bajramin, festën që përmbyll muajin e Shenjtë të Ramazanit.

Kjo ditë ka nisur me faljen në bulevardin "Dëshmorët e Kombit" në Tiranë, në orën 06:00.

Shenjimi i kësaj dite ka filluar me faljen në Bulevardin "Dëshmorët e Kombit" në orën 6:00. Drejtues të KMSH kanë dhënë njeri pas tjetrit, mesazhet e paqes dhe solidaritetit dhe kanë evidentuar vlerat e mëdha të besimtarit dhe këtij komuniteti në tërësi.