Jeta Osh Qef
Home

Pas kësaj, të gjithë do të kaloni më pak kohë në Instagram
Shkruar nga: D Cani | Publikuar më: 06/07/2018 17:19

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Instagrami ka një ndikim negativ për baterinë e telefonit. Rreth 37% e baterisë së celularit tuaj konsumohet kot duke parë të njëjtat foto dhe story.

Që kur Instagrami kaloi nga renditja kronologjike e postimeve në renditje algoritmike, shumica e përdoruesve, futen dhe shikojnë të njëjtat gjëra pafundësisht.

Nëse ju nuk dëshironi që të shikoni të njëjtën gjë mjafton që të kini kujdes dhe në çfarëdo postimi, i cili mbi të ka shenjën e gjelbër është postuar ditën e sotme dhe ju e keni parë.

Ç’është nën shenjën jeshile është postuar dje dhe ju i keni parë dhe ato. Mund të dilni nga Instagrami tani dhe të bëni diçka tjetër, s’ka asgjë për të parë këtu. Jini produktivë.