Jeta Osh Qef
Home

Ngordh qeni më i shëmtuar në botë
Shkruar nga: D Cani | Publikuar më: 11/07/2018 12:08

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Zsa Zsa, qeni më i shëmtuar i Botës, ka ngordhur rreth dy javë pas fitores së titullit.

Pronarja e tij, Megan Brainard, nga Minesota, ka postuar lajmin e trishtë në faqen zyrtare të Facebook të Zsa Zsa.

Qenii nëntëvjeçar anglez, gjuha e të cilit ishte e çrregullt dhe e shtrembëruar e bëri atë fitues të çmimit "qeni më i shëmtuar".

Brainard mori 1.500 dollarë për fitoren e Zsa Zsa.

Ajo e gjeti qenin në një website për gjetjen e kafshëve.