Jeta Osh Qef
Home

Bëni seks me shefin në ëndërr? Ja ç’do të thotë kjo për jetën dhe punën tuaj?
Shkruar nga: A Shehaj | Publikuar më: 12/07/2018 18:32

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Ëndrrat shpesh janë paralajmëruese të atyre që pritet të ndodhin apo që do të vijnë në jetën tonë. Ndonjëherë s’u japim rëndësi dhe i kujtojmë pasi diçka na ka ndodhur.

Ka edhe raste që ato na ngelin në mendje dhe mundohemi t’i shpjegojmë apo t’i lidhim me jetën tonë.

Ndoshta ndieni turp ta pranoni, por ndodh edhe të shikoni seks në ëndërr. Cilat janë disa nga këto raste dhe çfarë kuptimi kanë në përgjithësi, po i shpjegojmë më poshtë.