Jeta Osh Qef
Home

Burri vendos të presë thonjtë pas 66 viteve, e dhimbshme ajo që i ka ndodhur me dorën
Shkruar nga: A Shehaj | Publikuar më: 12/07/2018 18:50

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Indiani Shridhar Chillal, njeriu i thonjve më të gjatë në botë, vendosi që ta ndërpresë aventurën e tij më pasoja edhe higjienike, pas 66 vjetësh.

Gjatë matjes së fundit, gjatësia totale e thonjve të tij në dorën e majtë ishte më shumë se nëntë metra, duke hyrë kështu në Librin e Rekordeve Guinness.

Megjithatë, ky rekord nuk ka qenë pa pasoja në shëndet. Dora e tij me thonjtë e paprera, pësoi handikap dhe ka probleme të shumta funksionale.

Mjaftojnë pamjet për të parë e kuptuar se për çfarë bëhet fjalë.