Jeta Osh Qef
Home

“Bordello teknologjike”, kukullat e seksit arrijnë në Itali
Shkruar nga: E Prifti | Publikuar më: 09/08/2018 12:12

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Kukullat e seksit tashmë janë të disponueshme edhe në Itali. Pas Spanjës, Moskës dhe Parisit, shtëpia e parë me kukulla seksi është hapur në Torino, Itali.

Kukullat e kompanisë “Lumi Dolls” janë rreth 1.60m të gjata. Përveç femrave, janë prodhuar edhe 7 meshkuj seksi.

Sa i përket çmimeve për të “luajtur” me to, variojnë nga 80 euro për gjysmë ore, 100 euro për një orë dhe 180 euro për dy orë.

Klientët që shkojnë tek "Bordelloja teknologjike" duhet të kujdesen për kukullat pasi nëse nuk i mirëmbajnë mund të gjobiten.

Kukullat mund të blihen online duke nisur nga 700-2000 dollarë.