Jeta Osh Qef
Home

“Zakonisht zgjas më shumë”, 10 gënjeshtrat tipike të meshkujve në shtrat
Shkruar nga: S Bardhi | Publikuar më: 09/08/2018 12:45

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Është fakt tashmë që burrat dhe gratë gënjejnë rreth seksit për arsye nga më të ndryshmet.

Gratë priren të gënjejnë për ta bërë veten të duken më të pafajshme seksualisht, duke qetësuar egon e partnerit që ai të kënaqet sa më shumë dhe të bjerë në dashuri me të.

Meshkujt priren të gënjejnë që ta bëjnë veten të duken si djemtë e bukur, që janë ekspertë në shtrat dhe të rrëmbejnë ndjenjat e fermave.

Pra, jo të gjitha janë të këqija, por jo të gjitha janë të barabarta. Kështu që ekspertja Tracey Cox flet për 10 gënjeshtrat që tregojnë meshkujt gjatë seksit dhe cilat janë të zakonshme, e cilat janë të rrezikshme.

10 gënjeshtrat:

1.Dua vetëm të flej, sinqerisht!
Ndoshta do që ta përkëdhelni.

2.Bëra testet para pak muajsh.
Kjo është një gënjeshtër që ai shpreson që të kryeni seks pa kondom.

3.Nuk mund të kaloj në orgazëm me kondom në të.
E njëjta arsye si për gënjeshtrën e mësipërme.

4.Nuk jam ndjerë kurrë kështu.
Ose është i dehur, ose do t’u ingranojë juve.

5.Zakonisht zgjas më shumë.

6.Është e gjitha në dorë të fantazisë tënde.

7.Sigurisht ti je më e mira që kam pasur.

8.Ke një shije të mahnitshme.

9.Unë mezi masturbohem.

10.Mund ta dalloj kur një grua kalon në orgazëm.