Jeta Osh Qef

Aty ku njeriu ka mbijetuar në -69.8 gradë Celsius
Nga: A.Shehaj | Publikuar më: 27.12.2016, 21:42

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share
Njeriu është i aftë të jetojë dhe të përshtatet në klima të ndryshme deri në ato më ekstremet dhe ky fakt dëshmohet me mbijetesën e tyre, që disa mijëra vjet, madje dhe në kushtet më ekstreme klimatike që kanë mbizotëruar dhe mbizotërojnë në Tokë.