Jeta Osh Qef
Home

Këta janë 20 celularët më të mirë për vitin 2018 dhe çmimet e tyre
Shkruar nga: A Shehaj | Publikuar më: 05/11/2018 12:19

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Nëse doni të blini një celular të mirë, por jeni në mëdyshje se cilin dhe nuk e keni ndarë mendjen për shkak të mungesës së informacionit, sa i takon çmimeve të tyre, lista e mëposhtme do t’ju vijë në ndihmë.

Ajo është bërë nga "Bussiness Insider".

Në këtë listë bëjnë pjesë të paktën tri modele që shiten për më shumë se 1000 dollarë.