Jeta Osh Qef
Home

Tashmë “JETA OSH QEF” do të quhet “JOQ Albania”
Shkruar nga: M Gjini | Publikuar më: 08/11/2018 17:23

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Tashmë "JETA OSH QEF" do të quhet "JOQ Albania". Redaksia jonë dëshiron të informojë të gjithë lexuesit e saj, se emri ynë do të ndryshojë në "JOQ Albania".

Ky ndryshim vjen si rezultat i rritjes sonë dhe objektivave të vendosura për t’i shërbyer sa më mirë komunitetit të madh të lexuesve tanë.

Duke ju falenderuar për mbështetjen tuaj të vazhdueshme, ju urojmë lexim të këndshëm të lajmeve dhe materialeve tona.

Me Respekt, JOQ Albania

============================================

Now "JETA OSH QEF" will be called "JOQ Albania". Our editorial staff want to inform all our readers that our name will change into "JOQ Albania".

This change came as a result of our growth and of the goals set to serve as better as possible to the big community of our readers.

In this way, thanking you for your continuous support, we wish you a nice reading of our news and materials.

Best Regards, JOQ Albania