Jeta Osh Qef
Home

Bie Messenger, njerëzit “çmenden” se nuk po dërgojnë mesazhe
Shkruar nga: D Cani | Publikuar më: 19/11/2018 20:59

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Facebook dhe Messenger ka rënë dhe kanë dalë jashtë funksionit për mijëra përdorues në mbarë botën. Të shumtë kanë qenë ata që kanë raportuar probleme nga platforma sociale.

Përdoruesit e Facebook nuk kanë mundur të aksesojnë profilet e tyre por edhe të publikojnë foto, video apo mesazhe.

Ata kanë bërë ankesa në Twitter, ndërsa problemi është paraqitur më së shumti në vendet e Evropës Veri-Perëndimore, përfshirë edhe Jug-Perëndimin e Azisë.