JOQ Albania
Home

Në lidhje me të njëjtin burrë, motrat binjake: Ju tregojmë si është marrëdhënia jonë
Shkruar nga: D Cani | Publikuar më: 29/12/2018 17:59

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Anna dhe Lucy DeCinque kanë dalë me Benny nga viti 2012. Ai i trajton të dyja në mënyrë të barabartë, në qoftë se puth  një nga vajzat menjëherë i jep një puthje tjetrës binjake.

Binjaket duan të martohen me të njëjtin burrë, por ligji në Australi e ndalon këtë gjë. Poligamia nuk është e lejuar.

Gjatë një interviste në emision, ato thanë:

Ne ndajmë një problem unik, duam të martohemi me të njëjtin person"

Anna dhe Lucy DeCinque kanë një marrëdhënie me Bennyn prej gjashtë vitesh dhe duan të marrin hapin e ardhshëm në marrëdhëniet e tyre.

Lucy shpjegoi se i dashuri i saj i trajton ato në mënyrë të barabartë.

Ajo u shpreh:

Nëse ai puth Annën, më puth dhe më merr duart kur ecim"

Më tej binjakët shtuan:

Ne kurrë nuk ndihemi xheloze sepse e dimë se ai na do në mënyrë të barabartë. Ne flemë së bashku, por ne nuk e bëjmë treshe, sepse nuk duam të përfshihemi me njëri-tjetrin"

Martesa është e palejuar për ta, pasi poligamia është ndaluar në Australi që nga viti 1961.