JOQ Albania
Home

Bukëpjekësi që për disa vite u bë ministër në Kosovë
Shkruar nga: A Gashi | Publikuar më: 02/01/2019 10:44

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Sot drejton një prej dikasterëve kryesor të vendit.

Valdrin Lluka në këtë qeveri është ministër i Zhvillimit Ekonomik teksa prapa ka një bagazh të pasur në shkollim dhe karrierë.

Por, startin, Lluka i cili vjen nga rradhët e AKR-së duket ta ketë pasur si shumë të rinjë.

Ministri, rreth moshës 20 vjeçare ka punuar në furrë në një orar nga ora 19 deri në 4 të mëngjesit.

Rrëfimin, ai e ka ndarë me ndjekësit në rrjete sociale me rastin e ditëlindjes së tij teksa synon të motivojë të rinjtë në rrugën e tyre.