JOQ Albania
Home

Figura e parë që shihni në foto tregon shumë rreth personalitetit tuaj
Shkruar nga: E Prifti | Publikuar më: 03/01/2019 13:47

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Subkoshienca ka një ndikim të madh në mënyrën sesi sillemi, në veprimet që bëjnë dhe në mënyrën sesi i shohim gjerat rreth nesh.

Nënndërgjegjja jonë ruan gjithçka që kemi parë, ndjerë dhe hasur.

Kështu, fotot që po ju tregojmë më poshtë kanë disa imazhe brenda dhe figurat që ju arrini të shquani fillimisht përfaqësojnë mënyrën se si ju ndjeheni rreth dashurisë.

Disa psikologë thonë se kjo teknikë është e dobishme, sepse ju ndihmon të shqyrtoni mendjen tuaj. Me anë të testit të mëposhtëm ju mund të mësoni pak më shumë për veten tuaj.

Nëse fillimisht shikoni macet, kjo do të thotë që jeni një person i vendosur. Jeta juaj bazohet në bukurinë dhe prosperitetin, humorin dhe shëndetin, dhe kjo është ajo që ju çmoni më shumë në dashuri.

Disa njerëz mund të thonë se ju jeni pak egoistë, por në fakt, juve ju pëlqen që thjesht të jeni vetvetja dhe nuk e duroni dot kontrollin e jashtëm.

Personaliteti: Jeni një person i pavarur dhe të vetëkënaqur. Nuk ka rëndësi se sa është lartësia, ju gjithmonë ja arrini të bini në këmbë.

Marrëdhënia: Fakti që jeni tip i pavarur mund ta bëjë pak të vështirë jetën tuaj intime. Gjithashtu nuk ndiheni mirë në marrëdhëniet me afat të gjatë kështu që zgjidhi që t’i bëni bisht.

Nëse keni parë qenin të parin, kjo figurë përfaqëson qetësinë dhe mirëqenien. Ju besoni fort në dashurinë e vërtetë dhe jeni të gatshëm të prisni derisa ta gjeni. Jeni besnikë, të përgjegjshëm dhe të qetë. Gjithashtu keni një aftësi për të parë anën e mirë në çdo lloj situate.

Personaliteti: Të dashur, të kujdesshëm dhe të qetë.

Marrëdhënia: Familja është gjëja më e rëndësishme për ju. Për ju, një marrëdhënie ka të bëjë me unitetin dhe miqësinë. Ju zakonisht keni nevojën që t’i besoni personit me të cilin jeni në një lidhje. JOQ Albania