JOQ Albania
Home

Shtetet që askush nuk dëshiron t’i vizitojë
Shkruar nga: D Cani | Publikuar më: 03/01/2019 23:28

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

E dini cilët janë 10 shtetet që askush nuk dëshiron t’i vizitojë?

Me plazhet e shkëlqyera, Bangladeshi konsiderohet si një destinacion i mundshëm turistik. Megjithatë, për shkak të frikës së sigurisë dhe situatës politike, njerëzit shpesh nuk vendosin ta vizitojnë.

Pas Bangladeshit, lista e 10 vendeve më pak të vizituara është Guineja, Moldavia, India, Sierra Leone, Nigeri, Etiopia, Çadi, Madagaskari dhe Mali.

Ka edhe vende në këtë listë që ju as nuk dëshironi të vizitoni. Për më tepër, Burkino Faso, Çadi, Mali dhe Venezuela nuk rekomandohen si vende turistike.