JOQ Albania
Home

18 foto që tregojnë se realiteti e mposht fotoshopin
Shkruar nga: E Prifti | Publikuar më: 04/01/2019 13:05

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Ne të gjithë e dimë që ekzistojnë shumë fotografi të mahnitshme që mund të krijohen me ndihmën e fotoshopit.

Por, ne dimë gjithashtu se natyra mund të krijojë kryevepra të mrekullueshme dhe për ta bërë këtë nuk ka nevojë as për filtra dhe as për programe të sofistikuara editimi.

Kështu, ne po u sjellim më poshtë disa kryevepra të natyrës që mund të sfidojnë edhe mjeshtrat më të mirë të fotoshopit. JOQ Albania