JOQ Albania
Home

Dashuri në ajër! Fluturimi kthehet në një martesë të vërtetë
Shkruar nga: D Cani | Publikuar më: 04/01/2019 21:35

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Stefano, një i ri nga Italia kishte rezervuar një biletë për udhëtimin nga Roma në Dubai, aty po punonte partnerja e tij Vittoria.

Kur ajo po kujdesej për pasagjerët në klasin business, ai mori të gjithë ekuipazhin dhe pasagjerët që ta ndihmonin me dekorimin e avionit.

Të gjithë bashkë ia dolën që ta mbushin ambientin brenda me zemra dhe tollumbace.

Në atë moment, Stefano iu afrua me një unazë diamanti për të marrë përgjigjen pozitive nga Vittoria, e cila do të lidhë jetën e tyre përgjithmonë.

Videoja e propozimit është shpërndarë në rrjete sociale dhe ka marrë mbi 550 mijë klikime.