JOQ Albania
Home

23 njerëz që dinë si të sillen kur “takojnë” ndonjë statujë
Shkruar nga: E Prifti | Publikuar më: 06/01/2019 20:39

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Kur vjen puna tek statujat, na vjen në mend një pozë tipike: Dikush që del përpara statujës dhe merr një qëndrim të ngrirë.

Por, ekzistojnë disa persona të tjerë që në kështu rastesh fusin kreativitetin në punë dhe rezultatet janë për t’u vlerësuar.

Kështu, ne po ju sjellim në foto-galerinë e mëposhtme 23 njerëz, të cilët kanë vërtetuar se dinë si të pozojnë bashkë me një statujë në mënyrën më kreative të mundshme. JOQ Albania