JOQ Albania
Home

Vetëm për tre euro anulohen 370 fluturime, gjermanët leksion botës
Shkruar nga: A Naçi | Publikuar më: 11/01/2019 9:07

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Trafiku ajror në Gjermani është në kaos total. Të paktën 370 fluturime të planifikuara janë anuluar.

Kjo gjë ka ndodhur si pasojë e e grevës që u zhvillua nga punonjësit e e sigurisë së areoporteve të Dyseldorfit, Këlnit dhe Shtutgartit. Mësohet se mbi 110 mijë pasagjerë nuk kanë mundur të kryejnë udhëtimet e tyre, për shkak të kësaj greve.

Gjithashtu këta punonjës kanë paralajmëruar se nuk do të ndalen deri sa paga e tyre të rritet deri në 20 euro për orë. Pagesa për këta punëtorë  është 17 euro, por ata kërkojnë rritje.  Një grevë e tillë është paralajmëruar edhe në Berlin.