JOQ Albania
Home

Revista e njohur thyen tabutë, nxjerr në kopertinë njeriun që nuk pritej
Shkruar nga: A Naçi | Publikuar më: 11/01/2019 9:32

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Për herë të parë në 50 vite, që ka krijimi i saj revista “Uomo Vogue” ia ka besuar kopertinën e saj, një trasgjinori.

23 vjeçari kanadez Krow Kian do të jetë në kopertinën e muajit shkurt të kësaj reviste. Ai është fotografuar nga fotografi, Collier Schorr.

Modeli është shprehur:

Është një nder për mua dhe kjo është një shenjë për të kuptuar se sa hapa përpara janë bërë në botë për pranimin e transgjinorëve. Jam i lumtur të përfaqësoj komunitetin LGBT, duke mishëruar një model me të cilin trasgjinorët mund të identifikohen. Ne jemi të gjithë në një fazë të zgjerimit të idesë të asaj që përfaqësojmë nga jashtë."