JOQ Albania
Home

” I fortë dhe i kënaqur me…” Klaudia Pepa tregon se si e do mashkullin e saj ideal
Shkruar nga: A Naçi | Publikuar më: 11/01/2019 10:22

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Klaudia Pepa dhe Albi Nako ishin një nga çiftet më të përfolura, por kanë kaluar dy vite që nga koha që ata i dhanë fund martesës së tyre.

Së fundmi balerina Klaudia Pepa në një intervistë ka treguar se cilat ishin arsyeja, që ajo dhe Albi u ndanë.

Klaudia është shprehur kështu:

Nuk funksionoi më dhe morëm rrugë të ndryshme.

Gjithashtu, ajo ka treguar se ka një raport të qetë me Albin dhe se  gëzon respekt për atë.

Gjatë kësaj interviste Klaudia ka treguar se duashuria nuk ka trokitur ende për të.

Sipas saj mashkulli ideal për të duhet të jetë:

Një person i gatshëm të jetojë me jetën time private, por edhe me atë publike. Dhe për ta bërë këtë duhet të jetë i kënaqur me jetën e tij. Inteligjent, i fortë. Njeri i aftë dhe i ndjeshëm."