JOQ Albania
Home

“Po vjedhin në kurriz të shqiptarëve, po shiten dhjetëra vagona të mbushur më naftë”
Shkruar nga: E Gjoni | Publikuar më: 14/05/2019 20:42

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Dhjetëra vagona të mbushur më naftë largohen çdo ditë nga Shqipëria. Një video u publikua para disa ditëve edhe nga redaksia JOQ Albania, ku një qytetar shprehet se treni në video është një tren privat që bën transportin e naftës bruto që nxjerr Bankersi nga fushat e Marinzës dhe e çon drejt TEC-it të Vlorës.

Të ardhurat që fitohen janë marramendëse.

Qytetari shprehet:

Hekurudha u rikonstruktrua para nje viti me fonde nga Ministiria e Transporteve me urdhër të ish-ministrit Damian Gjiknuri, edhe pse? Që të kalojë treni privat dhe të vjedhin në kurriz të shqiptarëve."